Bezoek staatssecretaris van Defensie Drs. Barbara Visser

Op woensdag 12 februari 2020 brengt de staatssecretaris van Defensie een bezoek aan Gilze en Rijen. Dit in het kader van het voorgenomen Luchthavenbesluit voor de vliegbasis Gilze-Rijen. Zoals bekend zijn er meer dan 800 zienswijzen binnengekomen bij Defensie over het ontwerp Luchthavenbesluit. Na de aanbieding van een petitie aan de leden van de Vaste Kamercommissie Defensie op 26 juni 2018 heeft de staatssecretaris toegezegd dat een door de bevolking gedragen Luchthavenbesluit genomen moet worden.

Op woensdagavond 12 februari a.s. hebben wij de mogelijkheid om de staatssecretaris persoonlijk aan te geven hoe wij een ‘gedragen’ Luchthavenbesluit zien. Klik hier voor onze visie.

Voor de bijlagen bij deze brief:
– Structuurschema SMT2 (uitreksel)
– Besluit van de Staatssecretaris 7-2-1997

© 2024 Geen Contouren Over Gilze